Tijdloos genieten

De naam spreekt voor zich. Geen duidelijke invloeden van een bepaalde tijd. Hier gaat men voor een sereen interieur met gecombineerde afwerking gaande van zachtere kleuren als draagvlak met accentmuren van behang of verf. De combinatie van materialen zorgt voor een ontspannen sfeer die opgesmukt worden met verschillende stijlen van meubelen en decoratiestukken.

Vloeren worden veelal geplaatst in keramische- of natuurstenen tegels, parket of aanverwante harde vloerbedekking. De kleuren worden in smaken onderverdeeld naargelang de bewoner. Design stoelen en zitbanken, kristallen luchters, gas inbouwhaarden, landelijk getinte keukens of strakke toepassingen. Hier kan je echt voluit gaan voor shabby chic, city chic of artistic impressions.

Voorbeeld van woningen zijn alle gerenoveerde woningen en ruimtes die worden opengetrokken om licht en ruimte naar voor te brengen, evenals de hedendaagse bouwstijl nl. kubus en blokwoningen.

Raamdecoratie in functie van het nodige gebruik of effect. Rolgordijnen, vouwgordijnen, shutters en standaard overgordijnen met vlaams hoofd in enkele of vlinderplooi. Deze kunnen worden voorzien van een thermische of verduisterende voering die heel belangrijk is naar warmtewering en privacy.

Het gaat vooral om jouw gevoel en welke emotie die moet uitstralen. De tijdloze interieurs zijn onderhevig aan trends. Hier kan men door het sereen gevoel seizoensmatig kleine veranderingen aanbrengen naar decoratie toe om de ruimte een andere sfeer te geven. Aan de hand van kaarsen, kussens, plaids en decoratie kan je zo je huis restylen. Dit brengt met zich mee dat je heel snel en budgettair een andere indruk kan geven om zo te genieten van ieder moment.