Home decorations

Interieur-decoratie is een omvattend geheel van toepassingen om uw interieur op te leuken. Voor de één gaat het om moderne invloeden van minimalistisch tot kunstzinnige artikelen gaande van schilderijen, beelden, ontwerpen van gekende meesters en meubelen. Wens je toch wat meer gezelligheid en sfeer in je woning, dan kan je allerlei stukken toevoegen om dit te realiseren. Op creativiteit staat geen stempel! Dus speel met kleuren en materialen, ontdek wat u het ultieme gevoel van gezelligheid bezorgt.
Met tapijten baken je zones af en deel je een open ruimte in in corners, daarentegen kan je ook voor een uniforme look gaan door de lijn door te trekken. Sierkussens en plaids, spiegels, kandelaars, meubelen, verlichting……. alles komt samen en zorgt voor een coherente sfeer en uitstraling. Hier dus net zoals daarnet vermeld, feel free to “Mix & Match”.
Heb je een specifieke wens of idee wat je wil bereiken? Maar je weet niet hoe dit aan te pakken? Bij al deze vragen kan u gerust contact opnemen. Een huisbezoekje doet soms wonderen, zodoende u in uw eigen omgeving een andere kijk te geven op uw interieur. Weet ook dat je met kleine aanpassingen een totaal andere sfeer kan neerzetten d.m.v een accentmuur in behang of verftechniek.
Kortom: de mogelijkheden zijn oneindig

Verkrijgbare artikelen zijn nl. tafeldecoratie- verlichting- geurkaarsen- homeparfums- tapijten- woontextiel- meubelen- Tuinmeubelen

 

Voor feesten is het mogelijk om de aankleding te verzorgen.