Over mij

Hallo, mijn naam is kim Tallieu

schilder en decorateur

Over mij

Ik ben reeds 25 jaar actief in de interieurbranche. In mijn carrière heb ik een mooi parcours doorlopen gaande van verkoper van verf, parket, behangpapier, tapijten, raamdecoratie tot salesmanager voor een behang- en stoffenproducent. Etalagist- decorateur met specialiteit kerstdecoratie. Daar de vraag veel werd gesteld of deze ook door mij konden worden geplaatst, heb ik besloten om mijn carrière als puur verkoper stop te zetten en mij terug om te scholen tot schilder – decorateur. In de Boss-Academy van Boss Paints heb ik de pure ambacht van decoratieve technieken geleerd evenals het uitvoeren van schilder- en behangwerken. Dit alles met doel om mijn ervaring te kunnen omzetten naar de praktijk. Een klantvriendelijke benadering met een service-minded basis. Als klant kan u ervan op aan dat er naar u geluisterd wordt, en u bijgestaan wordt met raad en advies betreft bepaalde materialenkeuzes.

De kennis van mijn voorgaande uitdagingen neem ik mee tot bij de klant thuis, zodoende een gepast kleur- en interieuradvies te kunnen geven. Alles staat in het teken van de wensen van de klant, betreft de stijlkeuze, sfeercreatie, en aankleding en budget.  Uw  woning waar u tot rust komt na een drukke dag. kunnen genieten van een warme gezellige sfeer. De toevoeging van kleuren, misschien een accentmuur. Kortom…….voor iedere woning kan een persoonlijke identiteit gekozen worden.

Hebt u zelf de decoratiekriebels en handig met behang en verfborstel? We bestellen graag de benodigdheden voor u, zodat u goed voorbereid kan starten. Indien u toch deze werken liever laat uitvoeren dan kan u een mailtje sturen naar info@kimtallieu.be of telefonisch op +32468207188.

De styling van uw woning is ook mogelijk, de echte sfeerbrengers voor uw ruimte gaande van glaswerk, serviezen, woontextiel, tapijten en interieur- en exterieurmeubelen.

Voor projecten waar de lay-out of ruimtes aangepakt moeten worden, werk ik samen met een binnenhuisarchitect. Deze samenwerking laat ons toe om u te adviseren en bij te staan in de aanpak van A tot Z.

Een kleur- of interieuradvies zorgt voor een combinatie van uw wensen met extra toevoeging van mijn kennis.

Mijn diensten

Interieur

Interieur en decoratie artikelen, tapijten, glaswerk, raamdecoratie, behangcollecties, woontextiel,

Meubelen, tuinmeubelen, lounge-sets

Schildertechnieken

Gediplomeerd Boss Paints decoratieve toepassingen.

Boss Maroc, Aqua Sensa, Beau, Stucco Puro, Tusk, Ice, Limestone concreet, enz…..

Persoonlijk advies

Een gepersonaliseerd kleur- en interieuradvies op maat. Advies en aanlevering goederen

Samenwerking met gerenomeerde interieurarchitect

Interieur-stylist