Over ons

Welkom bij Maison-Deco

Schilder- en Decoratiewerken

Over ons

Hallo,

Welkom op de website voor al uw interieur- en exterieur schilder- en decoratiewerken.

Bij Maison-Deco/ Kim Tallieu schilder decorateur kan je terecht om alle decoratieve wensen te laten uitvoeren. gaande van Schilder- of behangwerken, kleuradvies, interieurstyling, woondecoratie en raamdecoratie. Er wordt standaard bij iedere aanvraag een afspraak ter plaatse ingepland. Zodoende een beeld te kunnen vormen van het project. Zowel kleine werken als totaalprojecten kunnen van A to Z uitgevoerd worden. Ons netwerk van vakmannen is zeer uitgebreid. Als klant heb je dan het voordeel dat qua planning je kan rekenen op een vlotte communicatie. Sanitair en loodgieterij, chauffagist, lichtconsulent, vloerder-tegelzetter, schrijnwerker………kortom voor iedere opdracht kan je op beide oren slapen.

De schilderwerken en interieurafwerking behoren tot onze uitvoering. Wenst u een decoratieve techniek vb kalkverf, boss paints Maroc etc…. of toch liever een accentmuur in behang of een digitaal print op vlies. Laat u inleiden in de wereld van " een interieur op maat". Een interieuradvies aan huis helpt u de juiste keuze te maken naargelang het gewenste te bekomen resultaat. Voor ieder budget kan je toch een zeer leuk en aangepaste sfeer bekomen. Na het persoonlijk bezoek en overleg wordt een marktconforme offerte opgemaakt, steeds vrijblijvend natuurlijk. Voor het interieur- of kleuradvies aan huis wordt een vast forfetair bedrag aangerekend, dat mits het akkoord voor uitvoering in mindering wordt gebracht op de eindfactuur. 

Als bedrijf dragen wij het correct informeren en begeleiden van de klant hoog in het vaandel. Samen kijken naar de ruimte(s), ideetjes vormen of een concept opmaken. Luisteren naar hetgene U wenst, maar toch met de extra ondersteuning van een zeer creatieve geest. Oneindige mogelijkheden bieden zich aan.

Kijk gerust even verder op de website naar vb de woonstijlen, hier wordt wat extra informatie verschaft betreft de dragende kracht van materiaalkeuzes.

De styling van uw woning is ook mogelijk, de echte sfeerbrengers voor uw ruimte gaande van glaswerk, serviezen, woontextiel, tapijten en interieur- en exterieurmeubelen.

Vanaf heden kan u in de webshop terecht voor interieur geurcollecties evenals woondecoratie.

Ps: Hebt u vragen of behoefte aan wat meer informatie? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via het contactformulier op de website. Alle mailtjes worden zo snel mogelijk behandeld.

Met decoratieve groeten,

Maison-Deco

Mijn diensten

Interieur

Interieur en decoratie artikelen, tapijten, glaswerk, raamdecoratie, behangcollecties, woontextiel,

Meubelen, tuinmeubelen, lounge-sets

Schildertechnieken

Gediplomeerd Boss Paints decoratieve toepassingen.

Boss Maroc, Aqua Sensa, Beau, Stucco Puro, Tusk, Ice, Limestone concreet, enz…..

Persoonlijk advies

Een gepersonaliseerd kleur- en interieuradvies op maat. Advies en aanlevering goederen

Samenwerking met gerenomeerde interieurarchitect

Interieur-stylist